Wereldvoedsel nummer 1: RAIN

Ons lichaam heeft een ongekend herstelvermogen. Alleen heeft het bruikbare brandstof nodig.

Deze brandstof biedt RAIN.

Het Amerikaanse bedrijf Rain biedt een drietal producten die krachtig tegengas bieden aan de schadelijke invloeden waar wij tegenwoordig aan bloot staan: de Soul, de Core en de Bend. Deze vloeibare producten bestaan uit zaadjes van zeer krachtige planten en kruiden. De Soul is oorspronkelijk ontwikkeld door een team van reguliere kankerspecialisten in New York. Zij wilden een product speciaal voor patiënten om sneller te herstellen na chemo, bestraling en/of operatie.

De voedingswaarde van onze dagelijkse voeding is de laatste 20 jaar enorm achteruit gegaan. Liefst met 70%. Dit komt onder meer doordat er steeds meer kunstmatige toevoegingen in ons eten zitten.  Wist je dat er aan onze voeding petroleum ( een restproduct van de olieraffinaarderijen) wordt toegevoegd om het langer houdbaar te maken?

Ook is veel voeding oververhit zodat we de verkeerde vetten zoals transvetten binnenkrijgen. Meen je gezond te leven door vooral geen zakjes en pakjes te gebruiken en veel groenten te eten: forget it! Ook met natuurlijke voeding krijgen we niet meer alle stoffen binnen om normaal te functioneren.  Onze bodem bevat steeds minder mineralen door de intensieve landbouw en het gebruik van kunstmest en glyfosaat. Mineralen zijn essentieel voor tal van enzymatische processen in het lichaam. Neem bijvoorbeeld het mineraal cobalamine. Dit mineraal is is een onderdeel van vitamine B 12. Niets voor niets hoor je steeds meer om je heen dat mensen een tekort hebben aan deze belangrijke vitamine.

In Bend, het nieuwste product van Rain, zit een natuurlijk gewonnen vitamine B12 die zeer goed opneembaar is. Daarnaast bevat het zwarte komijnzaad ( een uitstekende bron van omega 3) , lijnzaadolie, curcuma, hyaluronzuur, palmitinezuur en vitamine E.  Ik noem dit de Mercedes Benz van alle supplementen want ik ben niet eerder zo’n voedzaam en krachtig product tegengekomen.

Rain heeft als missie om de wereldbevolking gezond ouder te laten worden. Een deel van de winst wordt voor dit doel ingezet. Daarnaast biedt Rain de mogelijkheid dat iedereen van hun unieke producten gebruik kan maken. Als je minimaal drie nieuwe klanten aanbrengt die één van de drie producten bestelt, krijg jij één product ter waarde van rond de € 79,- gratis. Zolang deze drie mensen het product maandelijks blijven kopen krijg jij 1 product gratis. Rain hoopt hiermee een kettingreactie in gang te zetten die mensen in de gelegenheid stelt gezonder te leven. Een dergelijke superdeal wordt door geen enkel ander bedrijf geboden.

Wil je ook een gezond leven? Zorg dat je instapt in deze trein en vind drie andere kopers. Als je nog een stapje verder wilt gaan wordt dan behalve koper Rainpartner! Zodat je nog veel meer voordelen ontvangt. Je loopt geen enkel risico want je hoeft zelf niets te investeren! Voor meer informatie en het direct bestellen van de producten, kun je me bellen: 06-24196079. Of kijk op mijn Rain-website: http://www.myrainlife.com/balansfactor