Presentatie anti-aging op dinsdag 21 februari 2019

 

 

 

 

 

 

Op donderdag 21 februari 2019 organiseer ik weer een presentatie over hoe je langer gezond kunt blijven. Belangrijk daarbij is uiteraard een gezonde leefstijl. Toch lukt het ons op die manier niet altijd om klachtenvrij te blijven. Dit komt met name doordat we voortdurend bloot staan aan schadelijke invloeden. Denk aan milieuverontreiniging, stress, ongezonde voeding, pathogenen, etc. Het lichaam maakt hierdoor extra vrije radicalen aan waardoor het verouderingsproces versnelt. Gelukkig is er een manier om deze vrije radicalen te bestrijden. Dat doet ons lichaam door anti-oxidanten aan te maken. Een heel belangrijke anti-oxidant is het stofje: glutathion. Dit is een lichaamseigen stof, dat meester is in het weghalen van vrije radicalen. Het wordt daarom ook wel de ‘meester anti-oxidant’ genoemd. Glutathion komt voor in verse groenten en fruit, vis en vlees. Vooral asperges, avocado en walnoten zijn er rijk aan.

Naarmate we ouder worden neemt de hoeveelheid glutathion echter af. Dit proces begint al rond ons 20e levensjaar. Een tekort aan glutathion speelt een belangrijke rol bij het ontstaan van ziektes. Met de gele pil hier op de afbeelding, de Protandim Nrf2 ook wel ‘the magic yellow pill’ genoemd, maakt het lichaam drie keer zoveel glutathion aan. Dit is door wetenschappelijk onderzoek vast komen te staan. Het lichaam is hierdoor veel beter in staat vrije radicalen te bestrijden en het verouderingsproces te vertragen.

In de lezing wordt uitgelegd waarom deze pilĀ  zo goed werkt en welke overige supplementen eventueel nog ingezet kunnen worden. Er zullen ook gebruikers aanwezig zijn, die vertellen welke resultaten zij met dit gezondheidsproduct hebben.

Je bent van harte welkom op 21 februari 2019, om 20.00 uur in Cwartier aan de Beekstraat 54 in Weert, ruimte 101. Het is wel handig als je je van te voren aanmeldt. Je kunt mailen naar : balansfactor@gmail.com, een sms-bericht sturen of bellen: tel. 06-24196079

Ik hoop je op de 21e te ontmoeten!

 

 

Posted on: december 4, 2018, by : admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *