Ontgiften met vloeibaar zeoliet

Wij worden dagelijks blootgesteld aan veel gifstoffen. Het wordt steeds meer duidelijk dat de meeste welvaartsziekten veroorzaakt worden door ophoping van toxische stoffen in onze cellen. Denk aan zware metalen zoals kwik, lood, cadmium en aluminium. Maar ook staan we steeds meer bloot aan bestrijdingsmiddelen, zoals pesticiden en glyfosaat.

Zeoliet heeft de opmerkelijke en wetenschappelijk aangetoonde eigenschap dat het al deze gifstoffen uit het lichaam kan verwijderen. Zolang de gifstoffen in ons systeem aanwezig zijn worden belangrijke stofwisselingsprocessen ernstig verstoord. Hierdoor worden voedingsstoffen slecht of helemaal niet meer opgenomen. Suppleren van extra vitaminen en mineralen is dan weggegooid geld omdat het lichaam er niets mee kan. Het is daarom heel belangrijk om eerst te ontgiften. Bij een succesvolle ontgifting wordt voeding beter opgenomen en is extra suppleren soms niet meer nodig.

Ik werk tegenwoordig met vloeibaar zeoliet. Het voordeel van deze vorm is dat het doordringt tot in de cel. Dat is anders dan bij de poedervorm. Ontgiften kan als nadeel hebben dat de afvalstoffen in het lichaam gaan circuleren waardoor er heftige reacties kunnen optreden. Het middel waar ik mee werk is zo samengesteld dat de gifstoffen worden gebonden als een magneet en vrij snel het lichaam weer verlaten. De testimonials liegen er niet om. Wel zal je iets vaker gebruik moeten maken van het toilet en extra WC papier moeten kopen. 😉

Posted on: februari 25, 2021, by : admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *