Ervaringen

Marja, verpleegkundige (60 jaar)

Van reumatoloog naar de orthopeed en weer terug. Pillen, opereren en ja helaas niks aan te doen, leren dealen met de pijn en pijnmedicatie. Het standaard antwoord in zorg land.  Ik heb een vergaande vorm van artrose en inmiddels een heupprothese. Helaas zijn de klachten er niet minder op geworden. 
Tot ik las over de aanpak van Marga en haar visie op artrose.
Ik dacht alles beter dan pillen die veel bijwerkingen hebben en die ik nu wel nodig heb helaas.
Wat mij heeft doen besluiten om voor haar behandeling te kiezen is dat niet alleen de aandoening er toe doet maar dat het juist dieper gaat dan dat. Terug naar de kern, de ballast in je leven. De mens achter de aandoening en dat zit in het pakket dat Marga te bieden heeft. 
Nu loop ik weer op veren, zonder pijn in mijn enkel en ik heb mijn pijnmedicatie volledig afgebouwd.  Ik ben heel blij met deze ontwikkeling en wat is het fijn om te ervaren dat er een eenvoudige en plezierige mogelijkheid is om de pijn zo te kunnen verlichten. Ik kan het iedereen aanraden en niet alleen bij artrose. 

Fred, werkzaam in de horeca in Nieuwegein (63 jaar)

‘De gezondheidsadviezen van Marga hebben mijn leven compleet veranderd. Ik leed al 20 jaar aan een ooginfectie, die mijn zicht steeds meer belemmerde. Op den duur kon ik bijna niet meer aan de laptop werken en autorijden werd ook een probleem. Ik heb diverse anti-biotica kuren gehad en verschillende soorten oogdruppels voorgeschreven gekregen. Zonder enige verbetering. Op advies van Marga ben ik gaan druppelen met nano zilverwater. Binnen drie dagen was de infectie zo goed als verdwenen.’

Diana, cateringmedewerker in IJsselstein (55 jaar)

Een half jaar voordat ik bij Marga kwam was bij mij de diagnose ‘fibromyalgie’gesteld. Tegelijkertijd vertelde de specialist erbij dat er geen remedie bestond voor deze ziekte. Ik heb al jaren veel pijn (gewrichtspijn en hoofdpijn) en lijd aan chronische slapeloosheid. Via via ben ik bij Marga terecht gekomen.Vanaf het begin had ik al baat bij de consulten.  Het eerste dat ze mij adviseerde was om L-Theanine in te nemen vóór het slapen gaan. Ik wist niet wat me overkwam. Voor het eerst sliep ik het klokje rond. Mijn lichaam kan op die manier eindelijk tot rust komen. De gesprekken met Marga hebben mij enorm geïnspireerd om aan een betere gezondheid te werken.

Laura, purser (57 jaar):

‘In de zomer van 2015 wilden mijn knieën niet meer meedoen! Ik was iemand die in mijn ” overleefstand” als ” doener” vaak over mijn grens ging en mijn knieën zeiden: ga jij lekker je gang maar wij doen niet meer mee”!
Een pittige les want ik word blij van bewegen en vooral van dansen en ik was bang dat ik op de leeftijd van 55 niet meer zou kunnen dansen, iets wat ik met veel plezier wekelijks deed! Ik was op zoek naar fysieke ondersteuning en ik vond Marga die met veel interesse mijn verhaal aanhoorde. Ze had oog voor de details die ik vertelde en elke keer als ik op consult bij haar kwam ( elke drie weken) had ze zich weer verder verdiept in kennis die bijdroeg tot nieuwe inzichten! Haar diepe interesse naar hoe het lichaam functioneert en hoe supplementen daarin ondersteunen, sieren haar!
Na een half jaar gaat het duidelijk beter met mijn knieën en heb ik een uitgebalanceerde supplementen-reeks die niet alleen mijn knieën ondersteunen maar mijn hele systeem!
En ik kan weer dansen, kan beter mijn grenzen trekken en voel me weer gezond en fit!
Marga is sterk mens-gericht en heeft veel kennis van supplementen en hoe de stoffen in ons lichaam werken en ze werkt heel persoonlijk! Ik ben haar dankbaar.’

Jennifer, gepensioneerd  (66 jaar)

‘Toen ik voor het eerst bij Marga kwam was ik helemaal op. Ik sliep slecht, hoestte dag en nacht al 2.5 jaar lang, had pijn in mijn knieën en enkels vanwege vergevorderde artrose, was nog steeds herstellend van de bestraling nadat ik twee jaar geleden borstkanker heb gehad.  Ik ben me bewust van de invloed van voeding en let daar al jaren op. Ook slikte ik magnesium en curcuma, maar zonder enig resultaat. Eerlijk gezegd had ik geen vertrouwen meer in welke therapie dan ook.

Marga adviseerde me een aantal supplementen te nemen die de darmen en lever ondersteunen, zoals geconcentreerde knoflook en mariadistel. Ook ben ik vloeibaar magnesium en nanogoud gaan gebruiken. Tegen de artrose  neem ik een goedkoop Ayurvedisch kruid, dat volgens Marga bij veel mensen goede resultaten laat zien. Al na vier weken waren de veranderingen spectaculair. Ik hoest niet meer, slaap daardoor beter en krijg steeds meer energie. Ook is de pijn in mijn gewrichten veel minder.  Dat merk ik vooral nadat ik een behandeling heb gehad met de Bemer in combinatie met een ontspannende voetreflexmassage. Ik merk echt dat mijn lichaam aan het herstellen is en had daar niet meer op gerekend. Ik zou tegen iedereen willen zeggen: geef de hoop niet op en vraag advies aan Marga.

Jill, blogster ( 28 jaar)

‘Ik leerde Marga via via kennen en was eigenlijk niet op zoek naar een behandelaar. Ik lijd al vanaf mijn 15e aan PCOS, Polycysteus Ovaria syndroom. Dat is een aandoening waar steeds meer vrouwen last van hebben en die gekenmerkt wordt door zeer vervelende klachten. Waar je als vrouw niet blij van wordt. Zoals gezichtsbeharing, acné, stemmingswisselingen, obesitas, niet ongesteld kunnen worden. Ik ben al vroeg de pil gaan gebruiken. Hierdoor kon ik de klachten enigszins onder controle houden maar ik voelde me over de hele linie ellendig. Ook lukte het me niet om af te vallen. Ik heb werkelijk alles geprobeerd.

Marga adviseerde me om in plaats van de pil een natuurlijk preparaat te gebruiken. Ook legde ze me het verband uit tussen het tekort aan mineralen en de klachten die ik heb. Ik gebruikte al jaren chroompicolinaat voor het afvallen. Echter zonder resultaat. Van Marga kreeg ik een beter opneembaar chroom en een aantal andere vloeibare mineralen. Voor het eerst kon ik op een gegeven moment zeggen dat ik me echt gelukkig voel. Ik heb minder stemmingswisselingen en het afvallen lukt nu ook beter. En last but not least: na het stoppen met de pil, ben ik weer een aantal keren natuurlijk ongesteld geworden. En dat is voor iemand met mijn aandoening heel bijzonder.’