MijnTOPLIJF

Een uniek gezondheidsprogramma van minimaal vier weken!

Ben je moe of lusteloos?

Lukt het je niet om op gewicht te blijven?

Heb je chronische klachten waar je maar niet van afkomt?

Dan is het gezondheidsprogramma MijnTopLijf zeker iets voor jou!

 

Wat is MijnTopLijf?

MijnTopLijf is een orthomoleculair gezondheidsprogramma bedoeld voor mensen die lichamelijke of psychische problemen ervaren en daar door middel van natuurlijke middelen iets aan willen doen. Veel voorkomende klachten zijn bijvoorbeeld: overgewicht, diabetes, auto-immuunziektes, slaapproblemen, allergieën, etc.

Wat houdt de orthomoleculaire aanpak in?

Een orthomoleculair therapeut kijkt naar wat een lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren Orthos komt uit het Grieks en betekent: juist, recht of gezond, en orthomoleculair staat voor: de moleculen betreffende. Ziekte wordt gezien als signaal dat het lichaam ergens tekort aan heeft. Een orthomoleculair therapeut spoort tekorten op en adviseert hoe deze kunnen worden aangevuld. Aanpassing van de voeding maakt een belangrijk deel uit van de therapie.

 

Wat is het doel van het programma?

Het programma heeft als doel dat je je weer beter voelt, je spijsvertering verbetert, je overtollig gewicht kwijt raakt, je beter slaapt, en nog veel meer voordelen!.

Duur programma

Het betreft een programma van minimaal drie consulten. In het eerste consult inventariseer ik wat je klachten zijn en waar de mogelijke oorzaak ligt. in het tweede consult stellen we samen een plan van aanpak op. Na 4 tot 6 weken vindt er een evaluatie plaats. Dit kan ook per skype.

 

 

Vaste onderdelen van het programma zijn:

 

 

Je krijgt een lijst van basisingrediënten voor de bereiding van je maaltijden.

We stellen voor elke week een voedingsschema op aangevuld met recepten voor ontbijt, lunch, avondeten en tussendoor.

Ik geef een aantal ontspanningsoefeningen mee, zoals een bodyscan.

Ik bekijk welke supplementen het herstelproces kunnen bespoedigen, zoals middelen om lever en darmen te ondersteunen.

 

Kosten

De prijs van één consult is € 65- . Als je aanvullend verzekerd bent krijg je een groot deel van dit bedrag door de ziektekostenverzekeraar vergoed. Ik vraag je om de kosten van de drie consulten vooruit te betalen.

In samenspraak met jou bekijken we welke supplementen je nodig hebt en wat de kosten hiervan zijn.