Over Balansfactor

Balansfactor= De X-factor voor een gezond en succesvol leven.

 

Balansfactor biedt een uitgelezen formule om lichaam en geest in balans te brengen. En richt zich daarbij op het vinden van de oorzaak van de klachten.

Hiermee pak je het probleem bij de wortel aan!

Wat vaak speelt zijn spijsverteringsstoornissen. Daardoor worden vitaminen en mineralen niet goed opgenomen. Om die reden maakt Balansfactor gebruik van diverse onderzoekstechnieken. Eén ervan is kinesiologie. Door middel van een eenvoudige spiertest kan ik vaststellen hoe het lichaam op bepaalde producten reageert.  En of er mogelijkerwijs tekorten zijn in het lichaam. Bijvoorbeeld een magnesiumtekort,

Er kunnen ook andere testen worden gedaan, zoals bijvoorbeeld een ontlastingsonderzoek, haarmineralenanalysetest of een voedselintolerantietest bij Pro Health. Op basis van de uitkomst wordt een plan van aanpak opgesteld. Er worden natuurlijke middelen ingezet zoals vitaminen, mineralen en kruiden. Ook krijgt de cliënt tips mee voor thuis. Denk hierbij aan speciale voedingsadviezen of ontspanningsoefeningen.

Het is verbluffend  hoeveel effect er telkens wordt bereikt enkel met het gebruik van natuurlijke oplossingen. De ervaring wijst uit dat het lichaam veel meer herstelvermogen heeft dan men denkt, mits de juiste prikkels worden toegediend.

De consulten en sommige voorgeschreven middelen vallen doorgaans onder de dekking van de aanvullende ziektekostenverzekering. Zie: http://www.balansfactor.nl/diensten-en-tarieven/