Frequentietherapie

Sinds kort werk ik met een nieuwe frequentietherapie: the Healy. De Healy is een opvolger van de Time Waver.

Wat doet de Healy? 

Healy is een gecertificeerd medisch product waarvan de volgende behandelingen officieel zijn erkend: de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine, psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Ik zet de Healy ook in bij tal van andere aandoeningen. Alleen worden deze toepassingen (nog) niet erkend door de reguliere geneeskunde.

Het is een klein wearable apparaat dat u bij zich draagt en dat via de blue tooth in verbinding staat met uw Smartphone. Met behulp van de Smartphone wordt er een bepaalde hoeveelheid frequenties ( een soort van radiogolven) naar de Healy gezonden die afgestemd is op uw lichaam. Uw lichaam heeft ook een bepaalde frequentie en in de meeste gevallen is deze niet optimaal. Met de Healy wordt de balans weer hersteld.

U sluit de Healy aan op uw lichaam door middel van electrodes op twee polsbanden of via oorclips. Ook zijn er speciale kleefelectrodes die op pijnlijke punten worden aangebracht.

Met de uitgebreide versie van de Healy kan ik ook een screening maken van uw gezondheidstoestand.

Wat er bovendien zo bijzonder aan is, is dat iedereen de Healy thuis kan toepassen. In combinatie met een smartphone. U bent voor uw bioresonantiebehandelingen dus niet meer afhankelijk van een therapeut. Het werkt fantastisch bij o.m slaapproblemen, migraine, en alle soorten van chronische pijn.

De Healy is het nieuwste van het nieuwste op gezondheidsgebied. Ik verwacht er heel veel van voor de toekomst.

Voor meer informatie: https://www.healy.eu/nl/partner/Balansfactor

en : https://www.youtube.com/watch?v=SBGOr16AM7k