Even voorstellen

foto marga. Rudi 3Mijn naam is Marga Verspagen: reïntegratiecoach, natuurgeneeskundige (met een orthomoleculaire invalshoek) en jurist. Mijn passie is om mensen naar een betere gezondheid te brengen. Als je lekker in je vel zit, ben je autonoom. Je bent minder afhankelijk van verslavingen, dienstverleners, knellende relaties, en ga zo maar door. Kortom: je bent beter in staat het door jou gedroomde leven te leiden.

Bij het kiezen van een behandelplan sluit ik me zoveel mogelijk aan bij wat voor jou haalbaar en acceptabel is. Ik zal je bijvoorbeeld niet verplichten om een dieet te volgen, terwijl je bourgondisch bent ingesteld. Ik laat je zien hoe je optimaal kan genieten zonder dat het ten koste gaat van je gezondheid.

Je kunt ervan op aan dat ik alleen die producten en tools inzet waarvan de grootste kans op succes verzekerd is. Ik houd alle nieuwe ontwikkelingen bij zodat ik redelijk goed kan inschatten wat wel werkt en wat niet. Daarnaast is elk mens uniek. Wat bij de een wel aanslaat, werkt bij de ander niet.  Ik zal alleen de middelen inzetten die volledig op jou zijn afgestemd. Ik laat niet los totdat ik voor jou de juiste behandeling gevonden heb. Ik ben in dat opzicht een echte pittbull.

Als natuurgeneeskundige ben ik aangesloten bij een beroepsvereniging, de VBAG. Voor meer informatie: https://vbag.nl/.  Afhankelijk van uw zorgpakket worden mijn natuurgeneeskundige consulten vergoed door de ziektekostenverzekering. Heeft u eventueel een klacht over de behandeling en komen we er samen niet uit, dan kunt u op basis van het Klachtenreglement contact opnemen met de VBAG. Voor meer informatie: https://www.scag.nl/voor-cli%C3%ABnten/.

Mijn coaching tools heb ik verkregen door middel van diverse opleidingen bij onder meer:

– B-coach: een NOBCO gecertificeerde HBO-opleiding tot personal coach en loopbaanbegeleider;

– Inzigt: de NLP-opleiding practitioner en Ericsoniaanse hypnose en Milton taalpatronen bij Inzigt,

– Voluitleven: Psych- K advanced.

Mijn medische en/of orthomoleculaire kennis heb ik opgedaan bij onder meer:

– Total Health: Medische basiskennis (anatomie/pathologie en psychosociale basiskennis)

– Totaal Balans: opleiding tot natuurgeneeskundige

Verder heb ik diverse korte scholingen gevolgd bij onder meer : de Zonnevlecht, Orthokennis, Bonusan, Orthohealth foundation, Atrium Innovations, De Nieuwe Ham, RP Vitamino, Vitortho, etc.

Omdat kennis in mijn vak voortdurend in beweging is, blijf ik me continu scholen.