Tarieven

 

Natuurgeneeskundig consult

Een consult duurt ongeveer 1 uur en kost € 65,- .Als je aanvullend verzekerd bent kun je voor een gedeeltelijke vergoeding in aanmerking komen.

Balansfactor is namelijk aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG die door vrijwel alle zorgverzekeraars wordt erkend. Dit betekent dat de consulten in vrijwel alle gevallen onder de dekking van de aanvullende zorgverzekering vallen. Ben je niet aanvullend verzekerd, dan kom je niet voor vergoeding in aanmerking. De factuur van een consult valt niet onder het eigen risico van de basisverzekering.

Het aantal consulten is afhankelijk van de aard en de hardnekkigheid van de gezondheidsklachten.
De kosten van voedingssupplementen en laboratorische testen zijn voor eigen rekening, met uitzondering van een aantal homeopatische middelen die onder de dekking van de aanvullende zorgverzekering vallen.

Na afloop van het consult vraag ik je per pin te betalen en geef ik je een factuur mee die je eventueel kunt declareren bij uw zorgverzekeraar.

Raadpleeg svp je polis om te kunnen bepalen of en hoeveel je zorgverzekeraar vergoedt en tegen welke voorwaarden.

Balansfactor biedt aan cliënten een korting van 10% op de verkochte supplementen.

Bent je onverhoopt verhinderd om op een gemaakte afspraak te verschijnen, laat het dan zo snel mogelijk weten, doch uiterlijk binnen 24 uur vóór het afgesproken tijdstip. Anders wordt de consultprijs alsnog in rekening gebracht.

Personal coaching. reïntegratie en loopbaantrajecten

Voor trajecten van personal coaching, reïntegratie en loopbaanbegeleiding wordt eerst een offerte opgesteld.

Bedrijfsadvisering

Voor advies aan bedrijven (zowel juridisch als organisatieadvies) geldt een uurtarief van € 120 (ex BTW)